1. Проведення температурного скринінгу всіх працівників перед початком роботи з подальшим не допуском до виконання обов’язків працівників, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2С або в яких було виявлено ознаки респіраторних захворювань.
При проведенні вимірювань температури тіла контактними засобами вимірювання, забезпечена обов’язкова дезінфекція засобу для контактного вимірювання після кожного його використання.
2. Прийом здобувачів освіти та інших сторонніх осіб організовано на подвір’ї освітнього закладу з дотриманням принципів соціального дистанціювання (1,5м).
3. Перебування сторонніх осіб та очікування здобувачами освіти та сторонніми відвідувачами в закладі заборонено.
4. На вході до приміщення обладнано місце для обробки рук антисептиками спиртовмісними з концентрацією активно діючої речовини понад 60% для ізопропилових спиртів та понад 70% для етилових спиртів.
5. Допуск працівників у заклад та перебування у приміщенні дозволяється лише у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторі або захисній масці, так, щоб були покриті ніс та рот.
6. Нанесено відповідне тимчасове маркування, з метою уникнення скупчення перед входом та дотримання умов перебування на подвір’ї з дотриманням дистанції не менше 1,5м.
7. Вологе прибирання з використанням миючих та дезінфікуючих засобів і провітрювання не рідше, ніж кожні 2 години та після закінчення робочого дня.
8. Тимчасово відсторонені від роботи особи з групи ризику (особи, які досягли 60-річного віку, особи які мають хронічні захворювання, що пригнічують імунітет).
9. Працівники на робочих місцях виконують:
- миття рук з рідким милом або обробляють їх спиртовмісними антисептиками не рідше ніж раз на 3 години;
- утримуються від дотиків обличчя руками;
- утримуються від контактів з особами, що мають симптоми респіраторних захворювань – кашель, лихоманка, ломота в тілі тощо.