1. Проведення температурного скринінгу всіх працівників перед початком роботи з подальшим не допуском до виконання обов’язків працівників, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2С або в яких було виявлено ознаки респіраторних захворювань.
При проведенні вимірювань температури тіла контактними засобами вимірювання, забезпечена обов’язкова дезінфекція засобу для контактного вимірювання після кожного його використання.
2. Перебування сторонніх осіб та очікування здобувачами освіти та сторонніми відвідувачами в закладі заборонено.
3. На вході до приміщення обладнано місце для обробки рук антисептиками спиртовмісними з концентрацією активно діючої речовини понад 60% для ізопропилових спиртів та понад 70% для етилових спиртів.
4. Допуск працівників у заклад та перебування у приміщенні дозволяється лише у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторі або захисній масці, так, щоб були покриті ніс та рот.
5. Вологе прибирання з використанням миючих та дезінфікуючих засобів і провітрювання не рідше, ніж кожні 2 години та після закінчення робочого дня.
6. Працівники на робочих місцях виконують:
- миття рук з рідким милом або обробляють їх спиртовмісними антисептиками не рідше ніж раз на 3 години;
- утримуються від дотиків обличчя руками;
- утримуються від контактів з особами, що мають симптоми респіраторних захворювань – кашель, лихоманка, ломота в тілі тощо.