01.09.2021 Урочиста лінійка до 1 вересня - Дня знань та початку 2021-2022 навчального року.

01.09.2021 Урочиста лінійка до 1 вересня - Дня знань та початку 2021-2022 навчального року.

01.09.2021

01.09.2021 Урочиста лінійка до 1 вересня - Дня знань та початку 2021-2022 навчального року.

01.09.2021 року відбулась урочиста лінійка до 1 вересня - Дня знань та початку 2021-2022 навчального року.

Для здобувачів освіти, які мешкають в гуртожитку день розпочався з ранкової зарядки.

00.png

02.png
 
Здобувачів освіти, які мешкають в гуртожитку, після ранкової зарядки запросили на сніданок.

005.png

006.png

Перед початком занять була проведена урочиста лінійка, яка розпочалась з виконання Державного Гімну України та підняття прапору. На урочистій лінійці привітали здобувачів освіти першого курсу з тим, що вони стали частинкою нашої великої сім`ї ВПУ № 17.
Лінійку проводив заступник директора з ВР Лук'яненко В.П.

0003.png

DSC_0896.JPG

DSC_0853.JPG

DSC_0886.JPG

Профспілковий комітет (голова профкому Макашова І.А.) виступила з святковою промовою та вручила фізоргам груп нового набору м’ячі для якісного проведення рухливих перерв та дозвілля.

DSC_0875.JPG

Згідно рекомендації НМЦ ПТО,  був проведений 1-й урок зі здобувачами освіти на тему: "30 років Незалежності України".
Урок проводили викладачі української мови та літератури Лимар Т.О., Верещак І.М.

DSC_0910.JPG

DSC_0912.JPG

DSC_0941.JPG

DSC_0920.JPG

DSC_0938.JPG

DSC_0942.JPG

DSC_0951.JPG
   
Заходи відбулась з дотриманням всіх учасників протиепідемічних рекомендацій МОЗ України. 
Так в нашому закладі освіти дотримуються таких правил:

1. Проведення температурного скринінгу всіх працівників перед початком роботи з подальшим не допуском до виконання обов’язків працівників, в яких при проведенні температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2С або в яких було виявлено ознаки респіраторних захворювань.

При проведенні вимірювань температури тіла контактними засобами вимірювання, забезпечена обов’язкова дезінфекція засобу для контактного вимірювання після кожного його використання.

2. Перебування сторонніх осіб та очікування здобувачами освіти та сторонніми відвідувачами в закладі заборонено.

3. На вході до приміщення обладнано місце для обробки рук антисептиками спиртовмісними з концентрацією активно діючої речовини понад 60% для ізопропилових спиртів та понад 70% для етилових спиртів.

4. Допуск працівників у заклад та перебування у приміщенні дозволяється лише у засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторі або захисній масці, так, щоб були покриті ніс та рот.

5. Вологе прибирання з використанням миючих та дезінфікуючих засобів і провітрювання не рідше, ніж кожні 2 години та після закінчення робочого дня.

6. Працівники на робочих місцях виконують:


- миття рук з рідким милом або обробляють їх спиртовмісними антисептиками не рідше ніж раз на 3 години;

- утримуються від дотиків обличчя руками;

- утримуються від контактів з особами, що мають симптоми респіраторних захворювань – кашель, лихоманка, ломота в тілі тощо.