17.03.2023 Підведення підсумків Шевченківського тижня (Кулінарні вподобання)

17.03.2023 Підведення підсумків Шевченківського тижня (Кулінарні вподобання)

17.03.2023

17.03.2023 Підведення підсумків Шевченківського тижня (Кулінарні вподобання)

   
    На завершення проведення Шевченківського тижня було підготовлено та проведено виховний захід на тему "Кулінарні вподобання Т.Г. Шевченка". 


    Завданням заходу було ознайомити здобувачів освіти з невідомими сторінками особистого життя Тараса Шевченка. Творчою групою у складі: викладача заруюіжної літератури Заяц О.В., майстра виробничого навчання Косенко О.Ф та здобувачів освіти групи НП20-37/9 було вивчено "Щоденник" Кобзаря. За мотивами поезії було вибрано рядки з творів, які безпосередньо підтверджують кулінарні вподобання Тараса Григоровича.


17032023

17032023